Seven Chakra | Het vieren van het rijke erfgoed van India met een moderne twist

vindt zijn inspiratie in de fusie van traditionele Indiase materialen met een moderne twist. Wij zijn niet zomaar een restaurant; wij zijn een culinair eerbetoon aan de opmerkelijke Bihari Lal Dogra.

In 1971 begon hij aan een transformatieve reis van India naar Nederland, wat leidde tot een liefdesrelatie met de Indiase keuken in Amsterdam. Vandaag dragen we zijn nalatenschap met trots voort en bieden we een ongeëvenaarde eetervaring.

Maak je klaar om te beginnen aan een authentieke culinaire reis die traditie, innovatie en de pure gelukzaligheid van het genieten van het rijke erfgoed van India harmoniseert. Ons menu is samengesteld uit de levendige kleuren en smaken van de Indiase keuken, vertelt verhalen over traditie en omarmt innovatie.

Behalve dat het een Indiaas restaurant van eigen bodem is, is Seven Chakra een boeiende reis door het rijke landschap van de Indiase cultuur. Elk gerecht is een viering van traditie, en elk bezoek is een ontdekkingstocht.

about_img1 about_img2

Onze kracht

Ervaar het Seven Chakra Voordeel

icon1

Authentieke smaken

Dompel jezelf onder in de echte smaak van India met onze zorgvuldig bereide gerechten.

icon2

Erfgoed en innovatie

Ervaar de perfecte mix van traditie en moderniteit bij elke hap.

icon3

Hoofd locatie

Gunstig gelegen nabij het Centraal Station voor gemakkelijke toegang vanuit heel Amsterdam.

icon4

Warme sfeer

Ons restaurant biedt een elegante en warme ruimte om te genieten van de smaak van de Indiase keuken.

about_img3

Ons verhaal

Seven Chakra| Waar liefde voor eten een thuis vond

Bij Seven Chakra Restaurant is ons verhaal een eerbetoon aan een passie: de liefde voor de Indiase keuken. In 1971 had een culinaire visionair, Bihari Lal Dogra, een diepe toewijding voor de Indiase smaken en tradities van zijn land. Gedreven door een niet aflatende inzet en een intense passie om de wereld kennis te laten maken met de smaken van de Indiase keuken, opende hij een restaurant in Amsterdam.

In hartje Amsterdam vond zijn droom zijn wortels. Zijn visie was om een ​​toevluchtsoord te creëren waar de geuren, smaken en verhalen van India konden dansen op borden en in de harten van zijn gasten.

Elk gerecht dat zijn keuken verliet was een liefdeswerk, een bewijs van zijn niet aflatende passie en meedogenloze toewijding. Zo werd Seven Chakra geboren: een plek waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten, waar elke maaltijd transformeert in een symfonie van smaken, kleuren en herinneringen.

Tegenwoordig dragen we met trots de nalatenschap van Bihari Lal voort en houden we zijn geest levend in elk culinair meesterwerk dat we maken. Seven Chakra is meer dan alleen een restaurant; het is een eerbetoon aan zijn grenzeloze passie voor de Indiase keuken en zijn droom om deze met de wereld te delen. Het is een reis die begon met de diepe liefde van één man voor Indiaas eten en die ons elke dag blijft inspireren.

Onze locatie | Ontmoet ons in het hart van Amsterdam

Bij Seven Chakra gaat het niet alleen om de ongelooflijke Indiase keuken, maar om het aanbieden van een heerlijke Indiase eetervaring die altijd binnen handbereik is. Seven Chakra Restaurant, genesteld in het hart van het bruisende Amsterdam, verwelkomt u in een culinaire oase op een gunstige locatie op het kruispunt van cultuur en gemak.

  • Centraal Station: Op slechts 7 minuten rijden, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel de lokale bevolking als reizigers.
  • NEMO Science Museum: op 5 minuten rijden zijn we een ideale keuze voor een diner na het museum.
  • Bus 43 vanaf het Centraal Station: brengt u gemakkelijk rechtstreeks naar onze voordeur.
  • Tram 26 vanaf het Centraal Station: Geniet van een mooie tramrit die u direct bij de ingang van ons restaurant afzet.

Onze sfeer | Waar modern comfort ontmoet

Bij Seven Chakra hebben we een sfeer gecreëerd die iedereen verwelkomt, van gezinnen tot koppels, in een omgeving die even eigentijds als uitnodigend is. Ons interieur combineert modern chic naadloos met een vleugje natuur, waardoor een ontspannen omgeving ontstaat die een onvergetelijke eetervaring biedt.

We laten ons inspireren door traditioneel Indiaas erfgoed dat op een verfrissend eigentijdse manier wordt toegepast. U kunt kiezen uit verschillende eetgelegenheden, zoals het zitgedeelte, een multifunctioneel gedeelte, een levendige bar en een charmante achtertuin. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om een ​​uitzonderlijke eetomgeving te bieden.

about_img5