Zelfgemaakte Indiase kaas gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
In de kleinoven gegrilde kippenvleugels gemarineerd in een pittig gekruide saus.
Kip gemarineerd in een mix van kruiden, gember, knoflook en yoghurt gegrild in tandoor.
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in een speciale knoflooksaus.
Gegrilde stukjes malse kipfilet en paprika gemarineerd in een speciale chili saus.
Gegrilde grote garnalen en stukjes paprika gemarineerd in citroensap en tandoori saus.
Combinatie van Tandoori grill (Chicken, Hot Wings, Seekh Kebab, Lamb en Ch. Tikka).
Gereserveerd met rijst en salade.
Gerechten zijn bereid met een pittige, Indiase currysaus in combinatie met ui, tomaat en paprika.
Gerechten zijn eerst gemarineerd, daarna in de kleioven gegrild en vervolgens klaargemaakt in een romige saus met gemalen cashewnoten, amandelen en pistache.
Deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India genaamd Madras. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
Een hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember, aardappel en tomaat.
Saag (spinazie) wordt gebruikt in deze gerechten in combinatie met verse tomaat en currysaus.
Gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen.
De vlees of vis wordt geserveerd in een goed gekruide curry met uien, tomaat, paprika, kruiden, knoflook en garam masala.
Gereserveerd met rijst en salade.
Gerechten zijn eerst gemarineerd, daarna in de kleioven gegrild en vervolgens klaargemaakt in een romige saus met gemalen cashewnoten, amandelen en pistache.
Deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India genaamd Madras. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
Is een hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember, aardappel en tomaat.
Saag (spinazie)wordt gebruikt in deze gerechten in combinatie met verse tomaat en currysaus.
Gerechten zijn bereid met een pittige, Indiase currysaus in combinatie met ui, tomaat en paprika.
De vlees of vis wordt geserveerd in een goed gekruide curry met uien, tomaat, paprika, kruiden, knoflook en garam masala.
Gereserveerd met rijst en salade.
Gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen.
Deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India genaamd Madras. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
De vlees of vis wordt geserveerd in een goed gekruide curry met uien, tomaat, paprika, kruiden, knoflook en garam masala.
Hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember, aardappel en tomaat.
Gerechten zijn bereid met een pittige, Indiase currysaus in combinatie met ui, tomaat en paprika.
Gereserveerd met rijst en salade.
Gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen.
De vlees of vis wordt geserveerd in een goed gekruide curry met uien, tomaat, paprika, kruiden, knoflook en garam masala.
Deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India genaamd Madras. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
Hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember, aardappel en tomaat.
Gereserveerd met rijst en salade.
Een combinatie van spinazie en Indiase kaas, curry gekookt met aromatische, traditioneleIndiase kruiden.
Een romig gerecht van Indiase kaas in een curry en cashewnoten saus met boter. Een beetje zoet en smeuïg.
Gemarineerde Indiase kaas, gegrild in de klei-oven met paprika, uien en citroen.
Indiase kaas gekookt in een saus op basis van ui en tomaat met aromatische, Indiase kruiden en smaakvolle, gemalen karahi masala.
Hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember, aardappel en tomaat.
Indiase kaas (paneer) en roergebakken paprika’s gekookt in een saus op basis van ui en tomaten, gekruid met aromatische Indiase kruiden.
(Geserveerd met Raita)